Statistics

165,363 members
41 posts
  • Neha
    Newcomer - Level 2
    2020-09-07

    test

    0 32
  • sigma
    Triber
    2020-09-04

    1234567890

    0 9
  • WorriedBarry
    Contributor - Level 1
    2020-06-10

    Hi folks, 

    I've recently picked up an original edition Flashback x4 second hand on the 'Bay. My current delay is a good old Boss DD-3, and I was wondering if the Flashback can get close to the glitchy short delay sounds (Radiohead/Klinghoffer) that the Boss is famous for?

    I know that the hold function is unique to the Boss DD series, but I reckon that I'd get a similar result from tap dancing with the looper. 

    Apologies if this has been asked before. Pedal hasn't arrived yet so I haven't had a chance to experiment. 

     

     

    read more...
    0 15
  • Vkpiii
    Contributor - Level 1
    2020-06-06

    Hi, 

     I'm having trouble uploading the new firmware upgrade into my plethora x5. Any help on the matter would be appreciated. 

    0 35
  • SteveSalamone
    Contributor - Level 2
    2020-06-04
    0 42
    • SteveSalamone
      SteveSalamone

      I need some help with a basic setup. I have not used my Voice Live 3 in a long time. All I want to do is hook up my Korg Keyboard's midi's output to the VL3 Midi in. Use a footpedal to turn the harmony one above to turn on when I press it. For some reason I can not get the VL3 to follow my Keyboard chords. I am not sure what I am doing wrong.


      Would someone please walk me through a simple preset and what changes I need to make to the VL3 to make this work?


      Thank you in advance.

      • June 4, 2020
  • ILYICH
    Contributor - Level 1
    2020-06-01

    Hello dear all, 

    I am looking for the ways to separate dry and wet microphone signals on VL3X in order to have only-wet and only-dry signals coming out separately. I also wonder whether one could do it via the expression pedal? Basically have a dry signal and add all the effects into the mix via expression pedal.

    Also I know one can separate dry and wet signals via mono, yet I still hear the dry sound of my voice in the Right/Effects channel. Are these the remains of what is not being covered by the effects? Even on the hard-tune-harmonizer I still hear the base sound of my voice though...

    Curious whether there is something one could do?

    Many thanks in advance!

    ILYICH

    read more...
    0 15
  • dubbeljoe
    Newcomer - Level 2
    2020-05-27

    Hi all,

    I just got a TCE M350 dual effect processor and it is lovely.

    Only problem I have is the software.

    How do I get a serial number for this free downloadable software?

    And why can I download it from the TCE website and there is no instruction how to get it working?

    Any ideas?

    thanks,

    William

    read more...
    0 30
  • B_Villa
    Contributor - Level 2
    2020-05-25

    The Behringer Xenyx 302 USB Mixer only supplies 15V instead of 48V of phantom power. Would that be enough to power the Mic Booster CT1? 

    0 61
  • Raato666
    Contributor - Level 1
    2020-05-21

    Need Help

    First, can't update  DN32-WSG firmware true Soungrid studio. In Multirack it finds soundgrid as a audio device and I can choose channels put audio does not go trough. In mixer routing is in Card, local and in input it is Card. Console have a latest firmaware. All the waves apps are updated.

     

    Screenshot 2020-05-18 at 14.13.48.png
    read more...
    0 57
    • Raato666
      Nigel67

      Hi @Raato666 ,


      Please could you advise how you are connecting to the DN32-WSG from your MAC?  What is the OS version.  Looking at your picture, it appears that you are using a USB device possibly.  Maybe a USB to LAN Port converter?  Did you run Waves Central and install and activate, and then Soundgrid Studio which installs the latest software.  Can you take a look at the excellent video below as see if you have missed a step.  It also shows how to patch the X32.  What are the LEDs doing around the RJ45 connector on the card.  They should be lit or flashing.  Do you have a Windows computer by any chance or an older MAC with a lan pot built in that you can test the set up?  In the top right hand corner of the X32, where it shows devices connected, are there two small green boxes one above the other.  The top box showing that the clock is good and the bottom showing the waves connection is good?  If neither of those are green then you have a connection issue. Unfortunately if it is a problem with computer / software set up, then you will need to contact Waves Support.  Did you also put in a support ticket to us as I answered a very similar question earlier this morning?


      https://www.youtube.com/watch?v=HXsU-4BRadU&t=245s


      There are also a number of other videos by the same person regarding the waves card which may be worth taking a look at as they also include how to patch audio.

      • May 21, 2020
    • Raato666
      Raato666

      Hi Nigel67



       


      I did everything what video say until updating that card


       


      I use usb-lan adapter, it’s a brand new and support 1Gb speed. Cable is 3m cat6.


       


      Heres ome images that I tookScreenshot 2020-05-18 at 14.11.52.pngScreenshot 2020-05-18 at 14.12.13.pngScreenshot 2020-05-18 at 14.13.31.pngScreenshot 2020-05-18 at 14.13.40.pngScreenshot 2020-05-18 at 14.13.48.pngScreenshot 2020-05-22 at 14.23.44.pngScreenshot 2020-05-29 at 16.01.59.pngScreenshot 2020-05-29 at 16.04.50.pngScreenshot 2020-06-04 at 14.22.09.pngScreenshot 2020-06-04 at 14.26.14.pngScreenshot 2020-06-04 at 14.48.08.png
      • June 3, 2020
    • Raato666
      Raato666

      I activate card on web site but in Waves Central, my product it doesn’t show. I have installed it to my MacBook.


      And in waves central I search the card it shows installed not activated. In first time that I installed the  DN32-WSG card in waves central it didn’t give me a option to activate also. 
      • June 3, 2020
  • Maximilain
    Contributor - Level 1
    2020-05-19

    Hi! I need to get a new battery for my M2000.

    Can tc send me one?

    0 22
    • Maximilain
      TC-Claus

      Hi Maximilain,


      We can't send You one but this is the battery You need: Renata CR2032RV


      All the best and stay safe from


      Claus

      • May 19, 2020
Go to page