Statistics

165,345 members
32,086 posts
  • New
    RJI777
    Contributor - Level 1
    2021-03-03

    Apologies if this has already been covered, but does anyone know if the Behringer DD600 Digital Delay pedal is still available?

    It's listed on the Behringer website as a current product (no image though) but despite being able to source all the other stomp boxes, the DD600 (or any other Behringer Digital Delay) is nowhere to be found as a new (current) product being sold by an online retailer (other than eBay of course).

    Thanks in advance.

    Be safe.

    read more...
    1 14
  • New
    sigma
    Triber
    2020-11-13

    The first 2500 series synth modules came out in the 70s and tended to be extremely expensive. They were mainly all discrete transistor designs with some op-amps as at the time op-amps were high cost. The discrete circuitry gave the modules a very distinctive sound and were used by artists like The Who, Jean Michel Jarre, Vangelis, Kraftwerk and so many more, giving us some of the greatest records and film soundtracks we’ve ever heard. Modular synths were a landmark development in electronic music and today, it’s about to get better.

    read more...
    0 39
  • sigma
    Triber
    2020-09-08

    Test 

    0 27
  • Neha
    Newcomer - Level 2
    2020-09-07

    test

    0 7
  • Neha
    Newcomer - Level 2
    2020-09-02

    Testing purpose test edit

    0 8
  • BerlinChurchCol
    Contributor - Level 2
    2020-06-19
    Hello, My church has a Behringer X 32 mixer going to an S-32. We have been using the aux channels for inputs from a mobile device, CD player, and audio from video. A couple of weeks, the sound coming from the Aux channels has been very distorted. Most of the mid-range and vocal audio is absent or sounds far away. As a test, I connected my phone to an XLR channel on the S 32. After making this connection the audio coming from my mobile device sounded great. Therefore, I believe there is something wrong with the Aux channels. If anyone has a suggestionOr advice and remedying this issue please let me know. Thank you very much.
    read more...
    0 15
  • hellotribe
    Contributor - Level 3
    2020-06-18
    Hello. I have a rather interesting problem/discovery. There is 1 microphone and 6 line in jacks coming to my XR18. The MIC sounds always the same. But other inputs constantly change level. When I talk loud, the music gets quieter by itself. And when there is no talk, it suddenly becomes much louder. Automixing feature is not enabled. Compressor and other effects are not applied. The idea was to create several snapshots for each scenario. But I still have to always change the volume on line in channels, as they go up and down. Is this how mixing should work? Am I mishearing it? Or am I loosing it?
    read more...
    0 42
  • Niv
    Contributor - Level 3
    2020-06-11

    I have the routing menu showing on the Wing main screen.

    If I change, on the secondary panel (near the small screen), the type of the channel from mono to stereo or vice versa, the channel is not updated on the main routing screen.

    This option that allows you to change the type of the channel so easily without leaving the routing screen, is very useful, but if the routing screen is not refreshed it is very confusing.

    Hope this can be fixed.

    read more...
    0 14
  • rwprigge777
    Contributor - Level 3
    2020-06-10

    Hey guys, I'm going to be doing some troubleshooting to figure out what is going on but I figured maybe you guys would have some thoughts. I'm getting an occasional beep coming through the signal chain I have shown below. I do know that the beep goes away when I just have the DL 32 and the wing in the system without the x32 or wave server.

    4 wireless mics --> DL 32 (AES A) --> (AES A) Wing (AES B) --> (AES A) X32 (x-wsg card) --> Ethernet switcher --> Waves server --> Ethernet switcher --> (x-wsg card) X32 (AES A) --> (AES B) Wing (AES A) --> (AES A) DL 32 --> mains

     

    I'm pretty sure I can rule out anything to do with the mic and receivers, as well as the connection to the mains since the beeping does not exist on these mic channels when we were just using the Wing and DL 32. 

    I should also note that the beeping not only comes through the outputs I have routed on the DL32, but also through outputs 15 and 16 on the back of the x32.

     

    Any thoughts on what this could be?

     

     

     

    read more...
    0 36
    • rwprigge777
      Paul_Vannatto


      @rwprigge777 wrote:


      Any thoughts on what this could be?





      Do you have the master clock of your eco-system set to Exp. Card on the X32 with the X-WSG card (Setup, Config, Synchronization = Exp. Card)? If not, that might be the reason for the bleeping.


       

      • June 10, 2020
  • DanielSan85
    Contributor - Level 1
    2020-06-09

    Hola!

    ¿cómo hago para registrar los equipos behringer que adquirí hace poco?

    Gracias

    0 24
Go to page