Statistics

165,442 members
197 posts
  • Clem
    Contributor - Level 1
    2020-02-26

    Hi there! 

    ...still a noise leaking from mix knob (even turned full left) unless you put a free cable into ext audio....

    That s not an acceptable solution, as we lose the use of noise....

    Is there something to wait? Should we all return the unit in warranty, at our cost?

    An answer, for once?

    Thanks

    read more...
    1 42
  • mellifluous
    Contributor - Level 1
    2020-04-05
    Behringer ship each of their products with a power supply featuring a rather handy 'slide-and-lock' mechanism to attach a choice of applicable region plug moulds. Where might I source the UK-type attachment, please?
    0 41
    • mellifluous
      MickeyTheMonkey

      I'd like to know too.....maybe Behringer have these? My Cat came with a European 2 pin slide on adapter, which isn't ideal . Maybe Behringer can answer this?

      • May 30, 2020
  • Supa_Nubi
    Contributor - Level 1
    2020-01-21

    Hi, Does anyone know where I find on my Deepmind 12D, the place where I can set Deepmind to receive an external clock source (via din midi in) , from an external hardware sequencer so that I am able to sync both devices tempo ? Cheers

    0 41
  • CSurieux
    Contributor - Level 2
    2020-05-06

    Hi,

    When pushing the downloaf button, I get a .docx file but Word says it is corrupted ???
    Anybody knowing where I could get the Crave detailled documentation, not the quick start guide ?

    Thanks

    0 40
  • Bigdutch
    Contributor - Level 1
    2019-12-01

    Hi

    What about I nice retro sampling keyboard with some modern additions- no such thing nowdays.

    1 39
  • Alcapax
    Contributor - Level 1
    2020-02-28

    Could you guys sell the System 100 modules 110 and 140 together in a self-contained casing with power and midi input??

    Wouldnt it work out to be less expensive than the TD-3?

    It would basically be the cheapest high quality analog synth on the market.

    read more...
    0 39
  • kesha1
    Contributor - Level 3
    2020-04-18

    I needed to switch the velocity off for a while, now, I am trying to get it back, but pressing the Data knob on any of 2.Soft, 3.Medium, 4.Hard does not result in anything on display. So, I thought that it is already done and pressed Back button, but the velocity did not get back.

    When I press 1.Off it does show the constant level I assigned before, but even when I change that level, it does not affect the actual sound.

    Please help.

    read more...
    0 39
    • kesha1
      kesha1

      Actually, it turned out to be that there is no visual confirmation on the display, but the velocity settings are saved, BUT as I want to make different velocity settings in different presets, and save them separately in different presets, the velocity acts the way it was saved for the last saved one on all of them. So, no different velocity settings on different presets, even though the manual says that a different velocity settings can be assigned for different presets.


      The only thing is strange is that the velocity is adjusted in the Global section of settings display, not the Edit or any ither one.


      Could the velocity be saved differently for diferent presets, and if yes, then how?


      Thank you.

      • April 18, 2020
  • Bibeaux
    Contributor - Level 1
    2020-05-11

    Hi,

     

    I have a new MS-1 BK with older firmware version (1.1.3, outdated), but my Synth tool does no go any gurther than 'loading'...

    I let it run for over an hour, but no signs of anything. Does any body know how I can updte my synth?

    read more...
    0 39
  • danbot3
    Contributor - Level 1
    2020-05-21
    The new SynthTool 2.3.8 is not updating my MS-1. It reports that my firmware 1.1.6 (which has been around for a while now) is up to date. Users on other websites are reporting that even older firmwares are showing as "up to date" on the SynthTool. How can we actually update?
     

     

    read more...
    0 39
  • Senora_music
    Contributor - Level 2
    2020-04-02

    Hi everyone!

    I normaly use Odyssey with ableton and I already recorded some samples.

    I've just recived it for repair and noticed that velocity doesn't work.

    Synthtool seems not to affect.

    Is there something I should do or they broke my unit instead of fixing it?

    Thanks!

    read more...
    0 38
Go to page