Statistics

165,428 members
177 posts
  • AaronLinder
    Contributor - Level 2
    2020-02-06

    i have been using Tracktion 7 to record using my X18 for a few years now.  I switched to linux about a year ago, and i am a little confused on the best options to choose for the input and outputs in Tracktion 7.  Does it really matter which X18 option for input?  I even used the pulse audio option and it seemed to work.  

    read more...
    0 35
  • terox93
    Contributor - Level 1
    2020-03-23

    Hey Guys,

    I have a midas Pro X with a Neutron NB expansion, I have connected a KT-Dante64  card in and its detected but not configured. Anyone got any ideas on how to connect this ?

    0 35
  • Velibor
    Contributor - Level 1
    2020-05-14

    Hi, don't you guy's update the software/firmware for the XR18 anymore? Or is it abandoned or "orphaned"?

    Greetz,

    Velibor Weller

    0 34
  • IvanEf
    Contributor - Level 2
    2020-04-27

    There are IOS device apps like voice rec or video rec that only supports mono audio input from USB.

    When I connect XR18 to iphone with Camera connection kit, Iphone refuses to record audio with built in apps. I see explanation about iRig stream wich have function to enable mono USB out for apps which support mono input only. Is there any way to make this on XR18?

    read more...
    0 34
  • javiervgn
    Contributor - Level 1
    2020-04-26

    My unit was working fine but now I'm getting this humming static noise even when nothin is connected to the input. I also noticed that now the two COMP LEDs are permanently on. 

    Thanks

    0 34
    • javiervgn
      RexBeckett

      @javiervgn 


      Hello Javier, welcome to the community.


       


      I suggest that you raise a Care ticket for Service Repair explaining your problem. This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile. Make sure that you fill-in every required field on the Care form.

      • April 26, 2020
  • PatrickGMaillot
    Valued Contributor - Level 2
    2020-05-01

    X32Automate (REAPER and XLive versions) updates

    BIG thanks you to the 6700+ website visitors and the licensed version users: New updates with small fixes for both versions and two new functionalities for the REAPER version. Email notices sent. more info available at: https://x32ram.com

    read more...
    0 34
  • Jaycortez1
    Contributor - Level 2
    2020-02-10

    Hello...just wondering if you have a eq mainboard for a  behringer pmp5000 or pmp6000? I'm in the Philadelphia pa area... And would like to see how much the PCB control board would cost. Doesn't matter if new or used... Seems that pmp5000 and pmp6000 are the same. Any help or leads would be appreciated. Thank you!

    read more...
    0 34
  • PilotMan
    Contributor - Level 3
    2019-06-02

    Same post wiht files - We had scene files backed up on a laptop from our initial installation set ups of bands.   The original X 32 was damaged in a lightning storm. We replaced it with a new unit and try to import the scene files back into the X32.  There must be some difference between the files because 90% of our settings are not showing up on the board anymore. We did check to make sure that the safes were off.  Anyone have any idea of a way to modify the files in text edit to make them workable on newer firmware? 

    Trey & Sara.scn.zip
    read more...
    0 33
  • Rockjock64
    Contributor - Level 1
    2020-05-09

    So I just got my brand new 1204 today and cannot make the effects work at all. Everything is turned on, looks like the should be working but nothing, no affect is coming through on the mic

    0 33
    • Rockjock64
      RexBeckett

      @Rockjock64 


      Hello Bo, welcome to the community.


       


      Is the mixer an X1204USB? Try this:


       


      Set the orange FX control on the mic channel to (12 o'clock).


      Set the orange Aux Sends 2 FX control to 0.


      Set the orange Stereo Aux Returns 2 FX control to 0.


      Make sure that the grey Main Mix/Alt 3-4 button above the LED meter is not pressed.


      Make sure none of the grey Solo buttons on the mixer are pressed.

      • May 9, 2020
  • imaginenewmedia
    Contributor - Level 1
    2019-12-16

    I've ordered a PMP1680s for my band, but I'm looking for clarification: Are the internal effects engines routed to one amplifier apiece? Or can I run both fx engines simultaneously to the mains and have the same to the monitor? Or... if I run it in stereo mode, can I use both fx engines on both channels? (ie NOT, one engine for the left and one for the right) It would be useful to have say, a reverb AND a chorus simultaneously, but not if they are coming out of different amplifiers. The online manual is not clear on this. A block diagram like is provided for all my other behringer mixers would have been helpful!  Thanks.

    read more...
    0 33
Go to page