Statistics

165,441 members
196 posts
  • dorianboyd
    Contributor - Level 2
    2020-05-12

    Hey all. Been through the threads similar to this, but not getting any success on the X32, and can't reboot or restore anything.

    USB drive doesn't seem to be active; no access lights on thumb drive.

    Attached is a pic of the screen I'm getting. Ideas?

    IMG_0186.jpg
    read more...
    0 83
    • dorianboyd
      RexBeckett

      @dorianboyd 


      Hello Dorian, welcome to the community.


       


      This can usually be fixed by placing a copy of the V3.11 firmware file on its own in the root folder of a USB stick, plugging it into the console and then switching-on the power while pressing and holding the USB button.


       


      Once the console is running again, you can repeat the procedure with the V4.02 firmware file but remove the V3.11 one.

      • May 12, 2020
    • dorianboyd
      dorianboyd

      Thanks; tried that before I posted.  The USB stick isn't being accessed at all, it seems.

      • May 12, 2020
  • mightymike99
    Contributor - Level 1
    2020-05-27

    Can't for the life of me work this out!

    Have X32 rack + S16 + S32.

    Trying to get Mixbus to send to the adat outs of the S32.... but can't seem to work it out! Hope someone can help! Thanks

     

    0 64
    • mightymike99
      CraigFowler

      With the S\DL 16\32 stageboxes, they typically route signals hitting their the AES50 inputs in the 1-16 range to their analogue outs, 17-32 range to the ADATs, and 33-48 range to their ultranet sockets.


      Stage whatever signals (eg your mixbuses) you want to appear there in the routing>out1-16\auxout\ultranet\userout tabs (assuming fw v 4+)


      (Assuming you've staged those signals in the out1-16 tab, and using the AES50 A socket on the console to connect to the stagebox)


      Go Routing>AES50A, and set Outputs17-32 to out1-16.

      • May 26, 2020
Go to page